About me

我的相片
I'm a web and software developer from Kaohsiung, Taiwan.
I design and implement user interfaces, also contribute to open source projects.
http://penkia.net/portfolio

2008年4月5日 星期六

新版本釋出:PUD GNU/Linux LXDE 版


這個特別版本是為了輕量級 X11 桌面環境 (LXDE) 特別打造的 Live CD,包括了最新版的 LXDE 0.3、安裝程式和 Ubuntu 8.04 的新套件。 LXDE 嘗試使用最少的系統資源並提供最好的使用經驗,讓較舊的機器也能有可用的 Linux 桌面。
詳細情形請參考完整的釋出公告

敬請指教,謝謝!
Pin-Shiun Chen (penkia)

2 則留言:

Alan 提到...

I'd like to try it but your ftp site seems not functioning or file not found. Please advise where I can get it.

Thanks.

匿名 提到...

請問在這個版本中 如何將右手滑鼠更改為左手滑鼠?

這個版本很漂亮

謝謝